Întâlnirea din data de 1 februarie 2014

Programul tuturor a început la 10:30 cu pregatirea pentru Sfanta Liturghie în cadrul careia s-a vorbit la predica despre Vladimir Ghika a carui relicva s-a aflat în biserica.

Dupa terminarea celebrarii liturghiei, toti cercetasii prezenti au facut o fotografie alaturi de relicva Sf. Vladimir Ghika. Dupa aceasta fiecare unitate si-a continuat propriul program. Exploratorii au început evaluarile, primii care au trecut prin aceasta fiind cei vechi. Timpul nu a ajuns pentru toti, de aceea evaluarile continua.

Întâlnirea din data de 25 ianuarie 2014

Dupa doua saptamani de absenta, liderul Adrian s-a reintors aducand dupa el 2 jocuri noi si intersante. Dupa aceasta destindere a atmosferei, parca gandita si pregatita, s-a introdus o noua forma de organizare. Cetatea Altha a disparut lasand-o unica pe Ara. Exploratorii mai putin sau deloc implicati au sfarsit ca vasali, ceilalti si-au primit binemeritatii talanti, unitatea monetara a cetatii, pentru dedicare si efort. Dupa explicarea mai pe indelete din partea liderilor a acestei schimbari drastice dar necesare, exploratorii au inteles si acceptat. Trei dintre ei au sustinut atelierul de noduri in fata unitatii Temerarilor care a fost un succes, cel putin pana la o viitoare si inevitabila proba contrarie cand vor fi nevoiti sa-si etaleze cunostiintele dobandite.