Întâlnirea din data de 19 octombrie 2013

Programul acestei întâlniri a fost unul mai complex faţă de precedentele. Pentru prima dată, exploratorii au avut şi activităţi separate în funcţie de cetatea în care activează.

La ora 11:00 s-a făcut rugăciunea, după care s-a trecut la prezentarea strigătelor celor 6 patrule şi bineînţeles la pedepsele pentru cei care s-au prezentat la program nepregătiţi. După aceste momente, au început activităţile separate pe cetăţi, în care în ARA s-a lucrat pe dezvoltarea socială cu ajutorul unui joc de negociere, în timp ce în ALTHA s-a lucrat la dezvoltarea caracterului printr-un joc de comunicare.

Partea a doua a întâlnirii a fost rezervată alegerii Sihastrului din ALTHA şi a Străjerului din ARA. Aceste activităţi au fost comune. În cazul Sihastrului exploratorii s-au întrecut într-un joc spiritual, în timp ce pentru Străjer s-a făcut ca de fiecare dată un joc de imaginaţie care a stimulat dezvoltarea afectivă.

În final, am stabilit câteva detalii organizatorice şi am discutat despre hike-ul de toamnă care ne aşteaptă săptămâna viitoare!

Un comentariu la “Întâlnirea din data de 19 octombrie 2013

  1. Pingback: Jurnal de activitate: 19 octombrie 2013 : Scout Sfânta Tereza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>