Întâlnirea din data de 9 noiembrie 2013

Întâlşnirea a început la ora 11:00 în curtea bisericii, de unde, după rugăciune am pornit spre Parcul Carol. Aici am făcut prezenţa şi strigătele de patrulă. Apoi, timp de aproximativ două ore, am vizitat Muzeul Tehnic “Dimitrie Leonida”, sub îndrumarea unui ghid.

După ieşirea din muzeu, ne-am întors în curtea bisericii, unde au urmat câteva discuţi despre proiectele personale. De asemenea, Ionuţ a prezentat calendarul religios al săptămânii în curs. La finalul întâlnirii a fost ales Oracolul cetăţii ALTHA. În urmă întrebărilor legate de amănunte ce trebuiau memorate pe parcursul vizitării muzeului, funţia a fost câştigată de Mădălina.

Principala arie de dezvoltare vizată în această întâlnire a fost cea intelectuală. Pe lângă aceasta a mai fost atinsă şi dezvoltarea socială.

3 comentarii la “Întâlnirea din data de 9 noiembrie 2013

  1. Pingback: Jurnal de activitate: 09 Noiembrie 2013 : Scout Sfânta Tereza

  2. Multumesc, Ionut! Chiar sunt mandra de mine ca am putut retine destule informatii din muzeu, mai ales ca erau destul de multe, iar intalnirea a fost una exceptionala avand in vedere ariile de dezvoltare pe care a fost bazata. Felicitari liderilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>