Întâlnirea din data de 14 decembrie 2013

Aceasta a fost ultima întâlnire din anul 2013. Cu această ocazie, majoritatea exploratorilor au participat la un eveniment caritabil în comuna Cătanele, unde au dus cadouri copiilor şi le-un pregătit un program recreativ care s-a întins pe toată durata după amiezei. Imagini de la această activitate puteţi găsi AICI.

Cei care nu au putut să participe au avut program la centrul local, unde am discutat despre istoricul cercetăşiei în România, despre proiectele personale şi am făcut un joc prin care să observăm problemele de comunicare care pot apărea atunci când dorinţa de a ne îndeplini sarcinile nu este dublată şi de o comunicare eficientă.

Deşi nu ţine neapărat de activitatea unităţii noastre, este de menţionat că duminică, 15 decembrie, exploratorii şi temerarii au participat alături de lideri şi de o serie de invitaţi la lansarea revistei centrului nostru local: Petale de Trandafir. Mai multe imagini AICI!

Până în data de 11 ianuarie 2014, când va avea loc următoarea întâlnire, exploratorii vor mai fi implicaţi în câteva activităţi, printre care: Lumina Faptei Bune, Împodobirea bisericii, Sceneta de Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>