Întâlnirea din data de 18 ianuarie 2014

Aceasta a fost a doua întâlnire din anul 2014. Exploratorilor, cu ocazia noului an, li s-a propus să-şi dezvolte creativitatea şi expresivitatea limbajului prin compunerea unei poezii. Fiecare explorator, pe rând, trebuia sa spună un vers care să conţină un cuvânt primit de către liderul care conducea jocul. Puse cap la cap, poezia a ieşit in mod neaşteptat, destul de interesantă dar fară sens. Învăţămintele jocului s-au discutat la încheierea acestuia.

După a venit timpul şi pentru seriozitate de aceea liderii au deschis subiectul proiectelor personale. Deşi nu au auzit numai lucruri de bine, exploratorii vor încerca pe viitor să-şi dedice mai mult timp implicării în proiectele personale pentru a nu-i mai dezamăgi pe lideri.

În încheiere s-a făcut un ultim joc în care un explorator la alegere trebuia sa iasă din încăpere. Intre timp, cei rămaşi alegeau un om care va da startul unor serii de mişcări iar exploratorul când intra din nou în încăpere trebuia să-şi dea seama cine este dirijorul.

Activităţile nu s-au terminat cu închereierea programului deoarece exploratorii s-au dus în amfiteatru pentru prima întâlnire din anul 2014 cu BGS – Divizia Medicala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>