Întâlnirea din data de 15 februarie 2014

Programul intregului centru local a inceput la 9:30 cu intalnirea din curtea bisericii pentru plecarea la Catedrala Sf. Iosif. Am participat la celebrarea Sfintei Liturghii cu ocazia a 130 de ani de la sfintirea acesteia. De asemenea s-a inaugurat si noul altar.

Odata ajunsi inapoi , fiecare unitate si-a continuat programul. La Exploratori a continuat evaluarea. In timp ce unii erau in mijlocul acesteia, ceilalti si-au scris opiniile despre scoala de iarna. Dupa aceea am jucat un joc de cunoastere cu intrebari despre grupul exploratorilor. Odata cu revenirea celor evaluati s-a deschis subiectul proiectelor de unitate cu care nu stam bine pana in momentul de fata, urmand sa luam masuri pe viitor.

Incheierea acestei intalniri a fost mai deosebita deoarece clasicul Bim-Bum – Crac a fost transformat in Bim-Bum – Ham, ultima formula de raspuns fiind sunetul scos atunci cand am inhatat bucata de ciocolata din mana colegului din dreapta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>